+386 51 317 162 info@panorama-glamping.com

Blog

JAGA BABA retreats

Prvinska doživetja za prebujene ljudi.
Za tiste, ki se upajo vrniti v naravo in vase.

Na dogodku v naravi skupaj odkrivamo prvinskost v sebi, smo brez ličil, povezani z naravo, popolnoma odklopljeni od vsakdanjih obveznosti in končno spet s polnimi pljuči zadihamo sveži zrak v objemu pohorskih gozdov. 

Zažgali bomo stara prepričanja, in obrnili list v knjigi življenja. 

Gre za posebno, ekskluzivno doživetje, saj je skupina omejena.

 

 

 Manjša skupina ti zagotavlja več zasebnosti, povezanosti in varnosti, kljub temu pa občutek moči in pripadnosti.
V takšni skupini se lahko spletejo tudi prijateljstva za vse življenje.
Retreat predviden kot aktivne počitnice, zato te povabimo, da pri dogodku aktivno sodeluješ in ga soustvarjaš. Tukaj ti je dovoljeno biti TI. 
Z aktivnostmi v gozdu, bomo izvedli poldnevno gozdno delavnico, kjer se bomo naučili uporabnih tehnik, hodili bosi, nabirali zelišča, peli in se bogatili skozi izjemna doživetja v naravi.

JAGA BABA Retreat je doživetje, kjer je poskrbljeno za VSE – spanje, hrano, pijačo, vsa izjemna doživetja in sorodno družbo – vse z istim ciljem, kot je tvoj – in to je popoln odklop v naravi in ponovno srečanje samega s seboj.
 
Ayurvedska prehrana ti bo pomagala, da se tvoje telo prečisti in hitreje postane pretočno za vse dobre energije na fizični, psihični in duhovni ravni.
 
Vsa ostala navodila dobiš ob prijavi.
Ne potrebuješ veliko, potrebuješ predvsem svojo voljo in željo, da se ponovno povežeš s seboj in si rečeš:
‘Pridem, umažem si noge, povonjam zemljo, začutim svež zrak v pljučih… 
in končno (spet) začutim,
kaj je moj PRAVI JAZ!” 

 

O JAGI BABI:

Jága Bába je zagotovo eden najbolj znanih likov slovanske mitologije. Zelo močno je prisotna tudi v slovenskem pripovednem izročilu. Jaga baba je prikazana kot gozdni duh ali divja ženska. Živi globoko v gozdu, v koči, ki stoji na kokošjih nogah. Je ženska, ki je včasih poimenovana kot čarobnica, včasih pa kot čarovniško bitje. Njena vloga ni vedno čisto jasna. V nekaterih zgodbah pomaga junakom in mladim popotnikom, ki zaidejo v gozdu, v nekaterih pa s pomočjo svoje jasnovidnosti obvladuje naravne pojave v prid ali pa škodo kmečkemu gospodarstvu. Jaga Baba ponavadi dočaka visoko starost in je prikazana kot samotarka oz. zelo samostojno in močno bitje. Tesno je povezana z živalskim in rastlinskim svetom. Pri nas jo poleg imena Jaga baba poznamo tudi pod imeni Ježi baba, Zelena baba, Divja baba itd. Slovenci so ji radi nastavljali jedila, zato jim je varovala dom in otroke, pomagala pri delu in svetovala pri kmečkih opravilih.

 

 

Kontakt

Naslov

Visole 63, Visole, 2310 Slovenska Bistrica

Pokličite nas

+386 51 317 162

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri