+386 51 317 162 info@panorama-glamping.com

Blog

Naša – moja zgodba

Prisluhni Sebi

Kako se je vse skupaj začelo? Hm, lahko bi rekli, da se je moja zgodba o Visolah in s tem povezana moja pot samostojne podjetnice, začela pisati nekako po naključju. A če dobro pomislim, sem v bistvu od nekdaj čutila, da bo nekaj takšnega nekoč moja življenjska in poslovna pot. Naj vam razkrijem, zakaj…

 

Po 16. letih dela kot tajnica in poslovna sekretarka v velikem podjetju, sem si želela spremembe v življenju. Med tem sem kupila manjšo posest na vznožju Pohorja in tudi postala mamica dvema fantoma. V to podjetje se po dveh zaporednih porodniških nisem več vrnila. Med tem sem namreč že razmišljala, kaj lahko delam od doma in sem otrokoma na razpolago, jaz sama svoja šefica in s pisarno v naravi. Ker sem ambiciozna in sem na posesti že imela obstoječo hiško, sem jo pričela oddajati gostom s celega sveta. Življenjskih izkušenj in samozavesti sem imela v tem trenutku dovolj, da odprem svoje podjetje in se podam na popolnoma novo pot – na pot podjetništva in turizma.

Ker je delo podjetnika poleg investicij v infrastrukturo, povezano tudi z investicijami vase,  saj verjamem v slogan: ‘TOLIKO, KLIKOR RASTEŠ TI, TOLIKO RASTE TUDI TVOJ POSEL’ sem na tej poti zrasla tudi osebnostno. Marsikaj se je v meni od začetka samostojne poti do danes spremenilo. Spremenila sem se jaz. In to je bila ena mojih največjih transformacij v življenju. 

Naučila sem se postaviti zase, znati poslušati sebe in nikogar drugega, biti zvesta sebi, biti avtentična, biti notranje močna, držati fokus, verjeti vase, biti vztrajna, neomajna, dovoliti si biti ženska, posvetiti se družini, sprejeti sebe in imeti se rada. 

Še vedno intenzivno delam na sebi, čistim temne kotičke sebe, razrešujem svoje karmične odnose, razvijam svoje talente in danosti, raziskujem energijski svet, razvijam duhovne prakse in se učim čuječnosti, biti prisotna v tem trenutku.

Na svojo pot rada povabim tudi druge, da rastemo skupaj.

Vabljeni, da se mi pridružite. 

Alenka Mrzdovnik

Kontakt

Naslov

Visole 63, Visole, 2310 Slovenska Bistrica

Pokličite nas

+386 51 317 162

Panorama majčke

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri