+386 51 317 162 info@panorama-glamping.com

Blog

Naša – moja zgodba

Prisluhnem Sebi

Kako se je vse skupaj začelo? Hm, lahko bi rekli, da se je moja zgodba o Visolah in s tem povezana moja pot samostojne podjetnice, začela pisati nekako po naključju. A če dobro pomislim, sem v bistvu od nekdaj čutila, da bo nekaj takšnega nekoč moja življenjska in poslovna pot. Naj vam razkrijem, zakaj…

 

Po 16. letih dela kot tajnica in poslovna sekretarka v velikem podjetju, sem si želela spremembe v življenju.

V tem času sem kupila manjšo posest na vznožju Pohorja in postala mamica dvema fantoma. A v to podjetje se po dveh zaporednih porodniških nisem več vrnila. Med porodniškima sem namreč negovala tudi idejo o svojem poslu, kaj lahko delam od doma in sem otrokoma na razpolago, jaz sama svoja šefica in z delom v naravi, ki sm ga v pisarni najbolj pogrešala. Življenjskih izkušenj in samozavesti sem imela v tem trenutku dovolj, da odprem svoje podjetje in se podam na popolnoma novo pot – na pot podjetništva in turizma.

Ker sem na posesti že imela eno hiško, sem jo pričela oddajati gostom s celega sveta. 

A ker je delo podjetnika poleg investicij v infrastrukturo, povezano tudi z investicijami vase ( verjamem v slogan: ‘TOLIKO, KLIKOR RASTEŠ TI, TOLIKO RASTE TUDI TVOJ POSEL’), sem na tej poti zrasla tudi osebnostno. 

Zato posest, na kateri delujem, ne nudi le hišk za spanje, temveč cel spekter podpornih elementov, ki vas vzpodbudijo, da začnete ceniti ta trenutek, naravo in sebe. 

Narava, gozd, zemlja, sonce, unikatne hiške, energijske točke – vse je povezano v celoto.

Ker pa še vedno delam na sebi, na svojo pot rada povabim tudi druge, da rastemo skupaj.

V ta namen organiziram ali gostim poglobljena predavanja, delavnice, retreate in odmike.

Toplo vas vabim, da se mi pridružite!

Alenka Mrzdovnik

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri