+386 51 317 162 info@panorama-glamping.com

Blog

V Sloveniji tokrat v ponudbi tudi zimski glamping!

Doživetje bivanja in spanja v tej unikatni hiški je v vseh pogledih zagotovljeno.

Zimska glamping hiška stoji na vrhu hriba in na samem, kjer sta gosta le vidva. Sama na vrhu domačega hriba imata tako čas za občudovanje čudovite narave in čas le zase. Kakšen spokojni mir bosta našla tukaj, bosta presenečena in vesela bosta, da sta se odločila priti sem.

Hiška je namreč v celoti narejena iz pohorskega lesa in je dobro izolirana, poleg tople odeje in vajinih razgretih teles, pa vaju bo odslej grela tudi kaminska peč z zgledom pravega ognja. Brez skrbi, ne bo vama treba nositi drva in kuriti, še najmanj se bo kadilo iz peči, peč je namreč varna ker deluje na elektriko. Strah in delo torej odpadeta, imitacija pravega ognja pa zagotavlja vrhunec romantike, saj zgleda kakor čisto prava.

Toplo vama bo pri srcu in v prostoru.

Vabljena na zimski retreat na bistriško Pohorje – neodkrito destinacijo.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri