Glamping hiška

O GLAMPING HIŠKI

leseni sotor leseni sotor
hiška hiška
sotor sotor
razgled razgled
view view
patio patio
razgled razgled
postelja postelja
glamping glamping
view view
zajtrk zajtrk

Zelo posebna in okolju prijazna glamping hiška je zasnovana po edinstvenem konceptu in prinaša prav tako, edinstveno izkušnjo med valovitimi zelenimi hribčki Slovenske Bistrice, v bližini Maribora.

Intimno in estetsko dovršeno bivališče nudi udoben romantični pobeg ali osvežujoč oddih za dva. Opremljeno je z razkošno zakonsko posteljo, mizico, stoli in komodo. Gostom so na voljo mehki kopalni plašči ter posteljnina in brisače, kopalnica pa je v neposredni bližini nastanitve.

Nepozabno izkušnjo čudovitih razgledov vam v vseh trenutkih dneva ali noči omogočajo velika panoramska okna ter odprta terasa z vrtno garnituro in uživaško visečo mrežo.

Bistvo namestitve je v sodobni enostavnosti in minimalizmu, združenima z vrhunskim udobjem in estetiko – ničesar preveč, ničesar premalo. Vključuje vse, kar potrebujejo gostje, da odmislijo vsakdanje skrbi in se ponovno povežejo z naravo ter s samim sabo.

Najmarkantnejša značilnost hiške je vsekakor izjemen panoramski razgled na okoliške gričke in doline. Gostje lahko uživajo v teh pogledih iz udobja notranjosti nastanitve ali izven nje – na terasi ali okoliški zeleni trati. Zunanja terasa s stoli in mizo je idealen prostor za jutranjo kavico ali prijeten večer ob kozarcu vina. Oblikovno se hiška staplja s svojim naravnim okoljem in se vanj odpira s teraso ter velikimi okni, ki segajo od tal do stropa ter še povečujejo izjemen občutek odprtosti in povezanosti z naravo. Učinek je poživljujoč in goste napolni z novo, osvežujočo energijo.

Našim gostom namenjamo ekskluzivno in individualno pozornost. Pijača dobrodošlice ob prihodu in slasten domač zajtrk, bogato založen z vrhunskimi izdelki lokalnih kmetij so le ena od drobnih pozornosti, s katerimi vas bomo razvajali. Ena od njih je tudi možnost uporabe masažnega bazena (jacuzzi), ki nudi še dodatno revitalizacijo in osvežitev.

Na lokaciji je poleg manjšega kamina na voljo tudi velik odprt kamin, za uživanje v peki na žaru. Bližnja okolica ponuja tudi obilo pestrih možnosti za prijetno rekreacijo v naravi, zelene sprehode ali izlete v bližnjo okolico.

Kaj dobim:

nočitev (dve osebi)
zajtrk iz košarice dostavljen v hiško
kopalni plašč, brisača, posteljnina
parkirišče
privatna terasa
začetno čiščenje
pijača dobrodošlice
električni priključek

jacuzzi (april-oktober)

gretje (električni kamin)

Dodatki:

hišni ljubljenčki – doplačilo:  10€
dodatna oseba – doplačilo 30€/noč
kasnejši odhod  – doplačilo 20€/h, po 15 uri se zaračuna nočitev
najem gorskega kolesa – 10€/dan
turistična taksa – 1,035€ odrasli, 0,55 otroci 7-18let

 

Prijava: 16.00 – 20.00

Odjava: 06.00 – 12:00

Pogoji:

za odpoved 14 dni in manj pred prihodom se zaračuna 50% aranžmaja

za odpoved manj kot 7 dni se zaračuna 100% aranžmaja

Plačilo 100% ob rezervaciji.

Za rezervacije manj kot 2 noči se doplača 10%

 

GLAMPING

MNENJA

This week was a very pleasant thanks to the welcome of our host. The sweetnes of living in Slovenia and many things to do starting from this lovely home. Thanks for your hospitality, we really enjoyed our stay here!!
Stephanie & Vincent with Noah, Timeo and Mahe (from France)Thanks
Thanks to Alenka, we felt here like at home. Alenka cared about us very well. The food from her was amazing gourment experience of our holiday. Thank you that the dog was no problem to stay with us. He enjoyed very much. We will love to come here again.
Kaležim a Mirek (from Chech republic)Thank you!