+386 51 317 162 info@panorama-glamping.com

KDO?

P O D J E T N I C E

Ne glede na staž delovanja v podjetništvu, dobrodošle motivirane podjetnice, ki imajo občutek za timsko delo in željo po poslovni rasti.

ZAKAJ?

P O V E Z O V A NJ E

Za povezovanje s podobno mislečimi, za BRAINSTORMIGE, vaje PITCHa, dvig MINDSETA, različne lokacije sestankov, redna druženja, izobraževanja, širitev obzorja, motiviracijo, vzpodbudo, rast, povezovanja, sodelovanja.

KAKO?

P O S T A T I   Č L A N   E K I P E

Prijava na delovni sestanek, aktivna prisotnost na rednih mesečnih delovnih sestankih, letna pristojbina, podpis managerskega sporazuma, varovanje osebnih podatkov in poslovnih skrivnosti.

INVESTICIJA

N A L O Ž B A   V A S E

Za zagotovitev stalne ekipe, organizacijo rednih srečanj, strukturiranih delovnih sestankov, strokovnih predavateljev in delavnic, te stane 20,00 eur na sestanek (oz. 240 eur/leto). Dodatna možnost je najem zasebnega coacha ali vikend podjetniškega odmika.

EVALVACIJA

D V I G   P R O D U K T I V N O S T I

Skupinska srečanja ti dajo motivacijo, zagon, nove ideje, širitev obzorja, ženski način poslovanja, zabavo in strokovna znanja s področja podjetništva.

ČESTITKE! ČAS JE, DA SE SREČAMO. 

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri