Jaga baba retreat

JAGA BABA retreat

Prvinska doživetja za posebne ženske.
Za tiste, ki se upajo vrniti v naravo in vase.  

 

jaga baba zame

KDAJ:

Izberi svoj najboljši termin čim prej:

17.6.2019 – 1- dnevni retreat ob polni luni

24.6.2019 – 1- dnevni retreat

13.9 – 15.9.2019 – 3- dnevni vikend retreat

11.10.- 15.10.2019 – 5- dnevne počitnice

 

KJE:

Panorama Glamping Visole

Prijavi se

Ta izkušnja je prava zate, če:

 • si želiš odkriti prvinskost v sebi
 • si želiš družbo enako mislečih žensk
 • lahko preživiš brez ličil v naravi
 • si predstavljaš in želiš popoln odklop od vsakdanjih skrbi in obveznosti
 • veš, da v tebi spi Jaga Baba in jo želiš prebuditi

‘Obudi svojo prvinskost na intimnem povezovalnem retreatu’


 

Skozi izkustveni umik v naravo, po formuli 5R = RETREAT / RECHARGE / REWILD / RECOVER / RECONNECT,  se bomo  s pomočjo 5 elementov povezale z Jago Babo v sebi:

 1. ZEMLJA, POVEŽI me s sabo, Z IZVOROM.
 2. VODA, PREČISTI moja ČUSTVA.
 3. OGENJ, PREDAJAM ti svojo BOLEČINO.
 4. ZRAK, NAPOLNI me z NOVO ENERGIJO.
 5. ETER, daj mi SLIŠATI svoj UM.

Skozi izkušnjo me vodi prvinska skrivnost divje ženske, ki se skriva v meni.

Tukaj najdem svoje pleme istomislečih in istočutečih žensk in postanem Jaga baba.

Končno!

Tukaj in zdaj.

 

JAGA BABA RETREAT od blizu:

Gre za posebno, ekskluzivno doživetje, saj je skupina omejena na 6 do 10 udeleženk.

Majhnost skupine ti zagotavlja čudovito zasebnost, povezanost in varnost, kljub temu pa občutek moči in pripadnosti.
V takšni skupini lahko spleteš prijateljstvo za vse življenje.
 
Ker je Jaga Baba aktivna in močno povezana z naravo, je retreat predviden kot aktivne počitnice.
Hoja v neokrnjeni naravi je odlično orodje za meditacijo v gibanju, zato se bomo vsak dan sprehodile po prvinskih poteh Pohorskih gozdov.
Hodile bomo tudi bose, po gozdu, vodi, žerjavici, nabirale zelišča in se ponovno našle skozi izjemna doživetja.
Vsak dan bo izjemno poseben, zato ‘pričakuj nepričakovano’!

 

Kako pa bodo vplivali elementi na dogajanje?

Na element ZEMLJE bomo hodile bose po neokrnjeni naravi in začutile pristen, a pozabljen stik z materjo zemljo. Občutek svobode nas bo navdihnil!

Na element VODE, se bomo odpravile h gozdnemu slapu, kjer se bomo okopale v živi vodi.

Na element OGNJA bomo zakurile ogenj in se ob njem soočile s svojimi strahovi.

Na element ZRAKA bomo poskrbele za dvig frekvence s sproščanjem ob zvočni kopeli. Na 5. dnevnem retreatu tudi izračunale svoje doše po ayurvedi in se naučile starodavne meditativne pisave “kaligrafije“.

Element ETRA bomo namenile tišini. To bo poseben čas, ki bo na koncu poskrbel za pravo presenečenje, kako dobro pravzaprav dene in koliko dejansko v tem dnevu osebno napredujemo.

Prijavi se
Da se počutimo še bolj povezane, smo na delavnicah vse oblečene enako; preprosto in simbolno belo, čisto. To prvinsko oblačilo lahko kupiš tudi na lokaciji in te bo še doma spominjalo na posebno doživetje. Prav tako lahko na lokaciji kupiš posebno stekleničko za vodo in preprosto torbo za vse, kar boš rabila za pohajkovanje po gozdu.
JAGA BABA Retreat je “all inclusive” doživetje, kjer je poskrbljeno vse. Ekološko hrano, pijačo, vsa izjemna doživetja in sorodno žensko družbo z istim ciljem, kot je tvoj – popoln odklop v naravi in ponovno srečanje s samo sabo. Pri večdnevnem retreatu je v ceno vključeno tudi spanje v ‘Panorama koči – oaza regeneracije’, kjer si po 3 sestre delite sobo.
Ayurvedska prehrana ti bo pomagala, da se tvoje telo prečisti in hitreje postane pretočno za vse dobre energije na fizični, psihični in duhovni ravni.
Jaga Baba ne potrebuje ličil, saj je najlepša v svoji divji, prvinski, čistosti, zato lahko kozmetiko in ličila pustiš doma.
Vsa ostala navodila dobiš ob prijavi. Ne rabiš veliko, predvsem svojo voljo in željo, da se ponovno povežeš s samo sabo.
In si rečeš:
‘Pridem, umažem si noge, povonjam zemljo, začutim svež zrak v pljučih… in končno (spet) začutim, kaj je moj PRAVI JAZ: JAGA BABA, močna, lepa, divja, čista – prvinska ženska!’

KOMU JE JAGA BABA RETREAT NAMENJEN?

Jaga Baba Retreat je namenjen tebi, utrujeni sodobni ženski, ki imaš stresno življenje in si ob vseh vsakodnevnih obveznostih preveč izčrpana, da bi si še vzela čas samo zase in za svojo osebno rast.

Zvečer, preden zaspiš, si vedno obljubiš, da boš naslednji dan boljše organizirala čas in si boš poleg vseh obveznosti, ki jih imaš, vzela še čas zase. Veš, da ti to manjka in si to želiš, a nikoli tega zares ne narediš. Vse druge stvari so na vrsti pred teboj, a zate tega časa vedno čudežno zmanjka.

Imaš svoj posel, službo, otroke, družino, moža, verjetno še hišo in vrt, omislili ste si tudi hišnega ljubljenčka, skrbeti moraš še za starše, pa še čas za prijatelje…. Za vse si vzameš čas, ko te potrebujejo. Vsem si vedno na voljo in v življenju si polno zaposlena z vsemi in vsem.

Vsak večer pa si obljubiš isto. Naslednji dan bom imela eno uro samo zase.

Šla bom na sprehod in si naredila vročo kopel.

Vse vloge obvladaš. Veš, kako biti uspešna podjetnica, vzorna zaposlena, odlična žena, popolna mama, super skrbnica, najboljša prijateljica, dosledna čistilka, vrhunska kuharica.

Pozabila pa si biti čisto preprosta ti. Tista, ki vsega enostavno ne zmoreš več.

Za vse ženske s podobnimi težavami, smo pripravili totalni odklop.

Odklop v čudoviti neokrnjeni naravi, kjer bomo namenile pozornost 5 elementom (voda, zrak, zemlja, ogenj, eter), 5R metodi (ReTreat, ReCharge, ReCover, ReConnect, ReStart) in 5. področjem (hrana, gibanje, pogovor, duhovnost, samozdravljenje).

 

 1. PODROČIJ, KI JIM BOMO NAMENILE POZORNOST SO:
 1. HRANA

Uživala boš v zdravi, domači, sočni, divji, živi, naravni hrani, ki jo boš zužila neposredno v naravi. Vsak dan boš dobila sveže pečen kruh s sosedove domačije, sveže nabrano zelenjavo z vrta, sama si boš natrla domače orehe, vso hrano pa bomo pripravile skupaj, kot so jo včasih ženske v skupnostih, si delile svoje kuharske skrivnosti in modrosti, izvedele recepte za jedi iz divje hrane. Hrana bo živa, saj jo boš takoj, ko jo boš nabrala, tudi zaužila. Živa hrana ti bo dala energijo živosti, ki si jo tako želiš in jo vsak dan iščeš.

 1. POGOVOR

Ne boš jedla sama v hitrici ob kuhinjskem pultu in ne boš jedla sama. Ne boš jedla ob stotih zahtevah in vprašanjih svojih otrok, ampak v miru ob prijetnem pogovoru z ostalimi ženskami, ki si želijo enako.

Pogovarjala se boš z ženskami, ki te razumejo. Pogovarjala se boš v varnem okolju, kjer se lahko izraziš, kjer je drugačnost sprejeta in si lahko dovoliš biti zares tista edinstvena ti. Dovoljeno ti bo izraziti svojo bolečino in strahove, ker te bomo podprle. Tukaj smo zate in ti si tukaj za nas.

 1. GIBANJE

Ne boš se vstala 15 minut pred službo, se v hitrici uredila, iskala popolno kombinacijo oblačil, make-upa in torbice, čevljev, ki pašejo zraven, pospravila hišo pred odhodom, oblekla otroke, se usedla v avto s praznim rezervoarjem, se vozila v mesto, kjer je vedno gužva, rdeči semaforji, neučakani vozniki, ti pa že zamujaš. Ker si se odločila, da postaneš podjetnica, si si obljubila in je bil eden od motivov tudi to, da si boš sama razporejala čas, kjer bo čas tudi za tvoje sprehode.

Tukaj boš že zjutraj stopila bosa na svežo jutranjo rosno travo, kjer si boš z roso umila obraz, naredila umirjene vaje za telo in se ob jogi prebudila ob sončnem vzhodu. Sonce te bo napolnilo z energijo, sveži zrak pa ti o napolnil pljuča in te napolnil s svežimi kreativnimi idejami. Oblekla boš belo oblekico, tukaj ne boš rabila nositi modrca, stopila boš na sveži zrak brez ličil in lasje ti bodo padali, kakor se jim bo zahotelo. Svobodna boš stopila v dan. Zjutraj se boš prebudila z jutranjo jogo na travici in svežem zraku, se prepustila vodeni meditaciji in naredila največ, kar lahko že zjutraj narediš zase.

Čez dan boš jagala po bližnjih travnikih in neokrnjenem gozdičku, čez gozdne potočke, objemala drevesa, si iz zelenja spletla svojo krono in se preko prvinskih doživetij povezovala z materjo zemljo.

Vse to boš naredila in dobila na Jaga Baba retreatu.

 1. DUHOVNOST

Ker se ob vsej razpršenosti in razdajanju velikokrat zalotiš, da pozabljaš stvari, ne dokončaš stvari, ki si si jih zadala, da ji boš dokončala v tem dnevu, izgubljaš fokus in skačeš od ene do druge in tretje stvari, ker se ne znaš osredotočiti in najti svojega fokusa, bomo na retreatu naredile en kup odličnih vaj, ki ti bodo pomagale obdržati fokus, pri lažjem postavljanju ciljev, privlačiti obilje, ojačati vizijo, očistiti čakre, odpreti srce in se povezat z energijami.

 1. SAMOZDRAVLJENJE

Ker si pozabila na svojega notranjega otroka, svojo majhno punčko, ki si bila včasih ti, in se še vedno skriva v tebi, ki ji ne dovoliš biti žalostna, utrujena, nezadovoljna, jezna, razigrana? Ali včasih preprosto ne zmoreš več? Se takrat počutiš kot ena majhna deklica, brez opore, brez varnosti, ujeta v nek začaran krog vsakodnevnih skrbi iz katerega ne znaš izstopiti? Te je strah, si nemočna, ujeta?

Jaga Baba ti pokaže, kako stopiti do te notranje deklice, ji podati roko, jo potolažiti, ji dati občutek varnosti, jo objeti in ji dovoliti biti točno takšna kot je. Da je čisto OK, da je kdaj žalostna, prestrašena, ranjena, prizadeta, utrujena. Jaga Baba ti pomaga biti močna, avtentična, se sprejeti in vzljubi točno takšno, kakršna si. Nauči te, tej punčki podati roko in z njo oditi domov kot ena sama, ljubljena in popolna jaz.


V KAJ VERJAME JAGA BABA?

To je ženska, ki verjame v primarni svet, delo na sebi, rada dela na svoji duhovnosti, spiritualnosti, je povezana s stvarstvom, zanima jo joga, meditacija, verjame v energije, numerologijo, stare kulture in starodavna pozabljena znanja, zanima jo samopomoč, raziskovanje sebe, želi se umiriti, želi okrepiti svojo vizijo, okrepiti svoj fokus, intuicijo, želi si drugačnih počitnic, želi vedeti, kako prvinsko preživeti dan v naravi, rada ima izzive, želi si odkriti divjino narave, prvinsko plat sebe, lunine mene, cikličnost ženske, se prehranjuje zdravo, je prizemljena ali pa se želi prizemljiti, ženska, ki se je izgubila v sodobnem času, se išče, meni, da je nerazumljena, išče globlji pomen sebe in bivanja na zemlji, rada ima lepe stvari, naravne materiale, je ekološko usmerjena, rada je dobro hrano, divjo hrano, jo zanimajo ostale kulture, je odprta, da se nauči nekaj novega, se rada povezuje, rada raziskuje, je utrujena od vsakodnevnih skrbi za vse druge in želi investirati vase. To je ženska srednjih let, ki se je v toku vsakdanjika izgubila in se želi ponovno ali sploh prvič zazreti vase. Išče odgovore na vprašanja: “Kaj sem, kdo sem in kam grem?”  

KDO JE BILA JAGA BABA NEKOČ?

Jága Bába je zagotovo eden najbolj znanih likov slovanske mitologije. Zelo močno je prisotna tudi v pripovednem izročilu po vsej Sloveniji. Jaga baba je prikazana kot gozdni duh ali divja ženska. Živi globoko v gozdu, v koči, ki stoji na kokošjih nogah. Je ženska, ki je včasih poimenovana kot čarobnica, včasih pa kot čarovniško bitje. Njena vloga ni vedno čisto jasna. V nekaterih zgodbah pomaga junakom in mladim popotnikom, ki zaidejo v gozdu, v nekaterih pa s pomočjo svoje jasnovidnosti obvladuje naravne pojave v prid ali pa škodo kmečkemu gospodarstvu. Jaga Baba ponavadi dočaka visoko starost in je prikazana kot samotarka oz. zelo samostojno in močno bitje. Tesno je povezana z živalskim in rastlinskim svetom. Pri nas jo poleg imena Jaga baba poznamo tudi pod imeni Ježi baba, Zelena baba, Divja baba itd. Slovenci so ji radi nastavljali jedila, zato jim je varovala dom in otroke, pomagala pri delu in svetovala pri kmečkih opravilih.

Kdo sploh je Jaga baba?

Prijavi se

Kdo pa je Jaga baba danes?

Danes je Jaga Baba prvinska ženska, ki je globoko povezana s svojim bistvom. V svoji iskreni podobi je prelepa, divja, čarobna, močno povezana z naravo in se ne boji biti to, kar resnično je.
Tudi tvoji gostiteljici, MAJA in ALENKA, sva novodobni Jagi Babi. Najini življenjski zgodbi sta zelo različni, a sva se obe našli na istem izhodišču: vrnitvi k sami sebi skozi pristen stik z naravo.
ALENKA sem nekega običajnega dne začutila klic Jaga Babe v sebi, mu sledila, pustila monotono službo in se odločila, da bom sledila svojim sanjam. Svoji viziji, ki je in postaja resničnost. Postavila sem svojo prvo #panoramaglampingVisole glamping hiško: ‘Romantično gnezdece’ in kočo ‘Oaza regeneracije’ v Visolah, ki ju oddajam gostom s celega sveta. Gostom, ki iščejo mir in tišino v neokrnjeni naravi. Poleg tega, živim svoje poslanstvo tako, da goste popeljem v gozd na raziskovanje narave skozi moje oči. Tuji gostje občudujejo unikatna doživetja – zakaj jih ne bi tudi ti?
MAJA pa sem Jago Babo v sebi odkrivala in našla med večletnem življenjem v Egiptu, kjer sem nekaj časa živela celo v izoliranem plemenu. Med meditacijo, učenjem joge in spoznavanjem skrivnosti v naravi vzhodnega sveta, sem jo pripeljala sem, kjer zdaj navdihujem in zbujam druge sestre. #Kundalinijogazmajo je zdaj moja blagovna znamka, pod katero se predstavljam. Moja misija je širiti svetlobo. Kundalini jogo poučujem v Mariboru in Sl.Bistrici, hkrati pa organiziram delavnice, vikende joge in tokrat poklicana k malo večjemu projektu #jagababaretreat.
In ravno zato sva si zamislili posebno doživetje, divje počitnice za divje ženske. Ne za ‘divjakinje’, ampak za divje, prvinske ženske, povezane s svojo pristno notranjo in hkrati zunanjo naravo. Za ženske, ki želijo v sebi obuditi ali morda sploh prvič začutiti Jaga Babo.
V svoje divje pleme kličeva tebe, ki imaš občutek, da si izgubila stik s seboj, da se ne slišiš v tem norem svetu, da nimaš časa in predvsem občutka ZASE. Tu sva, da ga ponovno obudiš, najdeš, izkoplješ globoko v sebi, in to z najmočnejšim orodjem: s pristnim stikom z neokrnjeno naravo. Tako se boš najlažje in najhitreje povrnila vase ali se morda sploh prvič zares začutila. Odpri se življenju, naravi, sami sebi in sorodnim dušam! Bodi svoja, prvinska, divja – bodi sodobna Jaga Baba!

 

Doživetje, ki ga bomo skupno ustvarile tukaj, bo ostalo v tebi za vedno.

Skozi izkustvena orodja v naravi se bo namreč samodejno zgodil osebni preboj in transformacija.
Vse to se bo odvilo v podporni skupini sester, ki so na isti poti – poti do sebe.
Zagotavljamo ti pozitivno in varno okolje, kjer se bodo stkale močne in globoke vezi.
V takšnem okolju lahko najdeš tudi prijateljico za vse življenje, predvsem pa odkriješ Jaga Babo v sebi in jo prepoznaš v drugih!

smisel življenja, je ležanje na travi.. z možgani na off…

Čudovito edinstveno doživetje Ti želiva,
Tvoji, Alenka in Maja

Prijavi se

Če želiš preveriti, ali je ta izkušnja prava zate, si odgovori na naslednja vprašanja:

 • Kdaj si se nazadnje kotalila po travnatem hribu?
 • S celim telesom občutila travo, zemljo, klanec?
 • Kdaj si si nazadnje podarila šopek divjih cvetlic?
 • Jih nabrala čisto zase?
 • Si se kdaj kopala v naravnem tolmunu, pod slapom?
 • Kdaj si nazadnje hodila bosa?
 • Se upaš izgubiti v skrivnostih Pohorskih gozdov?
 • Kdaj si si nazadnje vzela čas samo zase?
 • Si želiš odvreči nezavedna bremena, ki ti ne dovolijo poleteti?
 • Si želiš pripadati skupini istomislečih, svobodnih, močnih žensk?
 • Se želiš povezati sama s sabo?
 • Si raziskovalka narave?
 • Ali veš, kakšna je prvinska ženska?
 • Si vedela, da zdravi tudi glasba?
 • Si bila kdaj na vadbi na prostem, ob prekrasnem panoramskem razgledu?
 • Bi poskusila jogo ob sončnem vzhodu?
 • Kdaj bi bilo dovolj varno stopiti DO sebe, IZ sebe?
 • Ne veš, kdaj je pravi čas in kako se prepustiti?

Kdaj, če ne zdaj?

Prijavi se

KAJ VSE JAGA BABA RETREAT VSEBUJE:

BIVANJE :

 • Oaza regeneracije – Panorama koča Visole (8 oseb)

Jacuzzi with a viewglamping

 

HRANA:
all inclusive
vegetarijanska
delno po ayurvedi
kitchari detox
domači oreščki
lokalno pridelana eko hrana
domači čaji, domači sokovi

VSEBINE:

(odvisne od časa bivanja)

 • bosopetanje po gozdu
 • kundalini joga
 • vodena meditacija
 • kopanje v gozdnem tolmunu
 • mir in tišina
 • kaligrafija
 • zvočna kopel
 • uporaba gline na telesu
 • pohodi
 • lokalne bajeslovne zgodbe
 • zeliščarstvo
 • čebelarstvo
 • izračun svoje doše po ayurvedi
 • izdelava svoje zobne paste
 • delavnica peke kruha z drožmi (v primeru slabega vremena na večdnevnem retreatu)

KAJ PRINESEM S SABO?

Prinesi le osnovna in udobna oblačila. Dress code: WHITE
Pohodni/treking čevlji, natikači.
Dežni plašč/vetrovka/dežnik.

Beležka.

CENE:

1-dnevni … 111,00 eur (prijave do 30 dni pred dogodkom 99,00 eur)

3-dnevni … 333,00 eur (prijave do 30 dni pred dogodkom 311,00 eur)

5-dnevni … 777,00 eur (prijave do 30 dni pred dogodkom 555,00 eur)

Prijave sprejemamo do 15 dni pred dogodkom.

 

SPLOŠNI POGOJI:
50% plačilo ob prijavi, 50% pred dogodkom

v primeru odpovedi vrnemo:
50% do 10 dni pred dogodkom
30% do 5 dni pred dogodkom
manj kot 4 dni pred dogodkom ni vračil.
Skupina je omejena na min. 6 – max. 8 oseb
Dogodek se izvede v vsakem vremenu.

Pogoj je predvsem: želja po investiciji vase.

Zato si reci: “Želim investirati vase!”

…. in se nam pridruži! 

 

PODATKI ZA REZERVACIJO

 • Retreat je namenjen ženskam, ki si želijo odklop v naravi.
 • Doživetja so unikatna in bodo dodala prav poseben čar retreatu.
 • Za najboljšo izkušnjo in optimalno organizacijo priporočamo čim hitrejšo rezervacijo.

 

Jaga baba znak

KAKO IZGLEDA EN OBIČAJEN DAN JAGE BABE

JAGA BABA dan prične z jutranjo vadbo na mehki travi pred hiško, obdarjeni s čudovitim panoramskim razgledom. Ob razgledu s sestrami opravi dihalne in telesne vaje za pretok prvinskih energij in jih zaključi z dnevno meditacijo. Za ta dan glavna Jaga Baba poda namero, ki ji bo skozi dan sledila.

Po čudoviti energijski vadbi, si Jaga Baba zaželi obilen zajtrk.

Ker rada uporablja domače in ekološke dobrote lokalnih proizvajalcev, si pripravi kraljevo pojedino, ki jo bo nahranila do kosila. Drži se pregovora: ‘zajtrkuj kot kralj, kosi kot hlapec in večerjaj kot berač’, zato se pri obedu ne drži nazaj.

Po zajtrku rada spije želodovo kavo in pokramlja s sestrami.

Ker je to prosti čas, ob sekljanju zelenjave za kosilo, s sestrami predebatirajo plan dneva.

Tako kaj kmalu že napoči čas za akcijo, ko se sestre skupaj odpravijo unikatnim dogodivščinam naproti. Sredi gozda se dogajajo neverjetne stvari in Jaga Baba se ravno tam počuti najbolj doma.

Ob hoji spoznava gozd, njegove prebivalce in njegove darove, ki so v vsakem letnem času drugačni.  

Jaga Baba si kmalu najde svojo gozdno palico, si splete zeleno krono in jo odjaga do prvega slapu, kjer se odžeja z živo vodo.

Jaga Baba vsak dan sredi gozda doživi unikatno doživetje, ki mu tisti dan nameni največ časa. Ker je gozd skrivnosten, so tudi vsa doživetja popolna skrivnost, vse dokler se nam ne razkrijejo v gozdu samem.

V namig ti Jaga Baba vseeno izda, da se rada zadržuje ob gozdnih slapovih in tolmunih in se v njih rada tudi okopa, obožuje tudi stara bajeslovna bitja in njihove zgodbe, rada obišče povodnega moža Vodovnika. Po gozdu Jaga Baba jaga bosa, odkriva zgodovinska najdišča in skrivnosti zdravilnih zelišč. Ko pa pride iz gozda, si rada zakuri ogenj, se mu prepusti in odvrže svojo največjo masko. Takrat vedno dobi odgovor na njeno vprašanje ‘zakaj sem pravzaprav tukaj’ in njeno življenje je bližje smislu.

Tako po vsakodnevni večurni pestri aktivnosti, ki jo doživi Jaga Baba v gozdu, postane že lačna.

Oreščki, ki jih je glodala ob poti ne zadostujejo več.

Takrat je čas za povratek domov in čas za kosilo.

Glavna Jaga Baba Maja pokaže, kako se pripravi najljubša jed Jagih Bab – kitchari detox.

Z malo pomoči, je jed hitro gotova.

Ker Jage Babe ne poznamo miz, jemo večinoma kar na tleh.

Tako smo bolj prizemljene in bolj prvinske.

Po kosilu se Jaga Baba rada malo spočije in si vzame nekaj časa sama zase.

To je čas za samoanalizo, kaj je tisti dan doživela in kako je to vplivalo na njo.

Dobi prvi odgovor na vprašanje, katero moč je pridobila in kateri strah je izgubila.

V zgodnjih večernih urah se skupina zopet prične zbirati ob večerni meditaciji, ki nam pomaga razumeti in sprejeti dar dneva.

Sledi lahka večerja z ritualnim druženjem Jagih Bab, ki nas popelje v trden spanec.

 

KAKO JAGA BABA MERI ČAS:

7.00 zbujanje

7.30 vadba, meditacija, namera dneva

9.00 zajtrk

11.00 – 15.00 UNIKATNO DOŽIVETJE DNEVA

15.00 kosilo

18.00 večerna meditacija

20.00 večerja

Prijavi se

 

Jaga Baba Retreat

Jaga Baba Retreat

Pridi in postani Jaga Baba tudi ti!