Glamping s pogledom

U blizini Slovenske Bistrice smjestio se Glamping Panorama koji ime duguje fantastičnom pogledu na planine, vinograde i livade. Vlasnici kućica okruženih prirodom srdačni su domaćini koji se gostima trude ponuditi drugi dom.

Glamping Panorama slovenija priroda

Spremno odgovaraju na sva pitanja o aktivnostima ili zanimljivostima u blizini, a izrazito se trude oko gastronomske ponude. Osobito su nas razveselili domaći proizvodi pripremljeni u znak dobrodošlice.

Kućice su dizajnirane tako da se savršeno uklapaju u prirodu i ponude doživljaj spavanja pod vedrim nebom. U to smo se uvjerili odmah nakon što smo ujutro otvorili oči jer nas je dočekao čaroban pogled iz kreveta. Stol na terasi najbolje je mjesto za jutarnju kavu ili čašu vina s pogledom na zvijezde.

Glamping Panorama slovenija

Doručak je također vrijedan pohvale. Jogurt, pahuljice i voće, kroasani peciva s raznim namazima, sir, jaja i naresci prava su jutarnja gozba. Nakon obilnog obroka odlučili smo se malo odmoriti u visećoj mreži uz knjigu kako bi se sve sleglo za istraživanje okolice.

Za ostatak dana isplanirali smo i sat joge u prirodi, kao i opuštanje uz čašu vina u jacuzziju. Tko poželi, može se okušati i u roštiljanju. Zaključili smo kako je Panorama sjajno mjesto za povezivanje s prirodom – ili ljudima, bilo da je riječ o romantičnom  odmoru.

https://www.wish.hr/3-odlicne-ideje-za-glamurozno-kampiranje-u-sloveniji/?fbclid=IwAR31xqNUlVg11ORcUBoQ-72XE34oHx4jo_u9fcCsVvu7AW6cFaBsC_PvIWY