+386 51 317 162 info@panorama-glamping.com

Panorama glamping VISOLE

V neokrnjeni naravi, se v bližini Maribora nahajat čarobna hiška, ki nudi zavetje pred vsakodnevnim stresnim življenjem sodobnega človeka.

Lesena počitniška hiška z jacuzzijem, nudi visoko kvaliteto bivanja, čudoviti panoramski razgledi na dolino, hribovja in gore pa so prava paša za oči in počitek za duha.

Privoščita si romantični vikend paket v dvoje, v edini superior GLAMPING hiški Visole, ki nudi udobje hotelske sobe, a hkrati mir in tišino sredi narave, si privoščita si romantični vikend paket v dvoje.

V Panorama KOČA Visole, ki sprejme do 6 oseb, pa je dovolj prostora, da se boste lahko tudi ob dežju družili pod veliko pokrito teraso in ob kozarcu lokalnega vina nazdravili z družino ali prijatelji.

Imamo tudi kužkom prijazno namestitev.

The story of green Slovenia

Romantično gnezdece

Panorama GLAMPING VISOLE

Oaza regeneracije

Panorama KOČA VISOLE

5 5 2

JAGA BABA retreat

prvinska doživetja za posebne ženske.

Po formuli 5R in v sozvočju petih elementov: ZEMLJA, VODA, OGENJ, ZRAK, ETER, se bomo v prvinski naravi povezale z izjemnim programom.

Jaga Baba, skoraj pozabljena mešanica med divjo žensko in čarovnico, je inspiracija za ta prvinski intimni umik.

RETREAT,

RECHARCE,

REWILD,

RECOVER,

RECONNECT

Vabljeni na razvajanje, polnjenje baterij, povezovanje z naravo in unikatna doživetja, ki smo jih pripravili posebej za vas.

AKTIVNOSTI

Pohorje je vir neskončnih možnosti na prostem!

NARAVA

Visole obdajajo naravni biseri in ostale znamenitosti: sprehajalne poti med vinogradi in gozdovi s čudovitim panoramskim razgledom, sproščujoča pot skozi Bistriški vintgar do slapa Šum, fascinantne ruševine antične utrdbe Ančnikovo gradišče z razgledno ploščadjo, skrivnostno Črno jezero, razgledni stolp Boča, ki vabi z magičnimi lepotami okolice …
Skupaj z vami lahko odkrivamo tudi naše najbolj skrite kotičke, za katere pa vemo samo domačini.

OGLEDI

Obstaja veliko možnosti, da si v neposredni bližini ogledate različna mesta in ostale znamenitosti. Priporočamo ogled zanimivega gradu Slovenska Bistrica z grajskim parkom, obisk romantičnega dvorca Štatenberg, skrivnostno Žičko kartuzijo s posebno energijo, najstarejše slovensko mesto Ptuj, drugo največje mesto v Sloveniji Maribor ali knežje mesto Celje. Z veseljem vas popeljemo novim dogodivščinam naproti.

ŠPORT

V okolici ne manjka niti športnih aktivnosti. Za sprostitev poskrbijo kratki in dolgi sprehodi, tenis, smučanje, paragliding, downhill, gorsko ali cestno kolesarjenje, ribolov, supanje, smučanje na vodi, plavanje v jezeru ali v enih izmed mnogih termah na tem območju. Z veseljem vam uredimo vse potrebno, da boste takoj nared za akcijo.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri